tirsdag 31. januar 2017

INFOGRAFIKKFILM

For et par måneder siden startet vi i klassen og fordype oss i norsk mediehistorie. Vi noterte ned det vi synes var viktigst og mest interessant i de ulike epokene. Noen uker senere ble vi delt inn i grupper på ca. tre personer og hver gruppe fikk utdelt en epoke hver. Jeg var på gruppe med Ida og Dina og vi fikk epoken Trykkefrihet og politisk debatt (1814-1850). Vi på gruppa skulle da lage en infografikk, men vi brukte litt tid på å komme i gang, siden ingen av oss visste hva det var, så vi på gruppa kunne ønske vi fikk mer informasjon om infografikk, før vi ble kastet ut i en slik oppgave.


Vi i gruppa satte oss ned og begynte å planlegge hva vi skulle gjøre, vi lagde manus og vi fant ut at vi skulle lage en tidslinje, der hvor vi markerer de viktigste hendelsene, vi synes også tidslinje var det mest oversiktlige. Vi fremførte ideen vår foran klassen og det var spennende å høre de andre sine ideer.


Etter juleferien startet selve redigeringsprosessen og vi synes det var veldig vanskelig. Ida tok styringa og hun har gjort en veldig god jobb. Vi sitter igjen med et produkt som vi er veldig fornøyde med, vi ble også ferdig til tiden. Vi har med animasjoner som ikke har opphavsrett, derfor kan vi ikke publisere infografikkfilmen på bloggen.


 Dette er et skjermdump fra introen.


Her er et skjermdump som viser tidslinjen vår på starten av infografikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar